[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
宋歌
Song Ge (2)
Pinyin: sòng
Sung Goh
 
影視作品 / Filmography (2005-2021)
 
  聯合出品人 / Co-Presenter
    戰狼 II / Wolf Warrior 2 (2017)    
    攀登者 / The Climbers (2019)    
  統籌 / Film Coordinator
    七劍 / Seven Swords (2005)    
  出品人 / Presenter
    菲常完美 / Sophie's Revenge (2009)    
    刺陵 / The Treasure Hunter (2009)    
    親密敵人 / Dear Enemy (2011)    
    聽風者 / The Silent War (2012)    
    情謎 / The Second Woman (2012)    
    解救吾先生 / Saving Mr. Wu (2015)    
    鐵道飛虎 / Railroad Tigers (2016)    
    我不是潘金蓮 / I Am Not Madame Bovary (2016)    
    無名之輩 / A Cool Fish (2018)    
    直播攻略 / A Live Kidnap Show (2019)    
    被光抓走的人 / Gone with the Light (2019)    
    流浪地球 / Wandering Earth (2019)    
    我和我的家鄉 / My People, My Homeland (2020)    
    你好,李煥英 / Hi, Mom (2021)    
    熱帶往事 / Are You Lonesome Tonight? (2021)