[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張鵬
张鹏
Zhang Peng (2)
Pinyin: zhāng péng
Cheung Pang (3),  Peng Zhang

 
影視作品 / Filmography (2004-2021)
 
  動作導演 / Action Director
    天機·富春山居圖 / Switch (2013)    
    我的情敵是超人 / A Choo! (2013)    
    金剛王 / The Wrath of Vajra (2013)    
    城市游戲 / Urban Games (2014)    
  武師 / Stunts
    七劍 / Seven Swords (2005)    
  動作指導 / Action Choreographer
    石榴熟了之一拍到底 / Shi Liu Shu Le (2021)    
  副導演 / Assistant Director
    天機·富春山居圖 / Switch (2013)    
  導演 / Director
    城市游戲 / Urban Games (2014)    
    阿修罗 / Asura (2018)    
  演員 / Actor (2004-2021)
    濠情歲月千般愛 / Love in Macau (2006) ... / Bodyguard
    血滴子 / The Guillotines (2012)    
    石榴熟了之一拍到底 / Shi Liu Shu Le (2021)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    千機變II花都大戰 / The Twins Effect II (2004)    
 
 
Biography
 
  Fight choreographer/stuntman on many Hollywood movies like KICK-ASS and 47 RONIN. Zhang Peng's career as a Hollywood stunt coordinator goes back two decades (Ant-Man, The Twilight Saga, Scott Pilgrim vs. the World).