[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
尤宜珠
Yau Yee-Chu
Pinyin: yóu zhū
Yau Yee-Chue,  Yu Yee-Chu,  Yu Yi-Chu
 
影視作品 / Filmography (1975-2010)
 
  化妝 / Makeup
    一代忠良 / The Shaolin Kids (1975)    
    鬼吼段魂刀 / The Knife of Devil's Roaring and Soul Missing (1976)    
    決鬥者的生命 / My Blade, My Life (1978)    
    夢中劍 / The Dream Sword (1979)    
    俠影留香 / Everlasting Chivalry (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 / Awe Inspiring Weapon (1980)    
    黑鷹的古刀 / Black Eagle's Blades (1981)    
    英雄對英雄 / The Last Duel (1981)    
    金粉遊龍 / Matching Escort (1982)    
    水月十三刀 / Miraculous Sword Art (1982)    
    狼女白魔 / Wolf Devil Woman (1982)    
    紅粉遊俠 / Pink Force Commando (1982)    
    撢武門 / General Invincible (1983)    
    人蛇大戰 / Calamity of Snakes (1983)    
    鬼馬天師 / Taoism Drunkard (1984)    
    殺夫 / The Woman of Wrath (1986)    
    殭屍小子 / Hello Dracula (1986)    
    勇闖江湖 / A Heroic Fight (1986)    
    世間女子 / Women of the World (1987)    
    新阿里巴巴 / A Li Ba Ba (1988)    
    幽幻道士3 / Hello Dracula 3 (1988)    
    飛越陰陽界 / Spirit Love (1989)    
    魔界怪譚 / Strange Tales of Ghosts (1989)    
    7小福 2 / Lucky Seven 2 (1989)    
    至尊無敵之戰神 / The Twelve Fairies (1990)    
    靈狐 / Fox Legend (1991)    
    九月初九之重見天日 / Shy Spirit (1991)    
    貓變 / Devil Cat (1991)    
    雪肌夜叉 / Liu Chai Ghost Story (1993)    
    千人斬 / The Beheaded 1000 (1993)    
    無敵反斗星 / Super Mischieves (1995)    
    新紮師兄追女仔 / Young Policemen in Love (1995)    
    四個不平凡的少年 / Forever Friends (1996)    
    重慶愛情感覺 / The Feeling of Love (1996)    
    漫畫王 / The King of Comic (1996)    
    火燒島之橫行霸道 / Jail in Burning Island (1997)    
    捉姦,強姦,通姦 / Sexy Story (1997)    
    天生絕配 / Kid Vs the Cop (1997)    
    頑皮故事 / Me and You and a Girl Named Ugly (1997)    
    情色 / Pale Sun (1998)    
    功夫詠春 / Kung Fu Wing Chun (2010)