[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張富林
张富林
Cheung Fu-Lam
Pinyin: zhāng lín
Cheung Foo-Lam
 
影視作品 / Filmography (1985-2018)
 
  陳設道具 / Set Props
    洩密者們 / The Leakers (2018)    
    黃金兄弟 / Golden Job (2018)    
  第二組道具 / 2nd Unit Props
    KO 雷霆一擊 / Knock Off (1998)    
  道具 / Props
    生死線 / The Island (1985)    
    摸錯骨 / Untouchable Yours (1985)    
    鬼幹部 / Red and Black (1991)    
    天使特警 / Angel Force (1991)    
    百分百感覺2 / Feel 100% II (2001)    
    無問題2 / No Problem 2 (2002)    
    心寒 / Shiver (2003)    
    幽媾 / Darkness Bride (2003)    
    神話 / The Myth (2005)    
    安娜與安娜 / Anna & Anna (2007)    
    線人 / Stool Pigeon (2010)    
    東風破 / Merry-Go-Round (2010)    
    消失的子彈 / The Bullet Vanishes (2012)    
    逆戰 / The Viral Factor (2012)    
    激戰 / Unbeatable (2013)    
    控城計 / Control (2013)    
    黑色喜劇 / Black Comedy (2014)    
    第7謊言 / The Seventh Lie (2014)    
    捉妖記 / Monster Hunt (2015)    
    捉妖記2 / Monster Hunt 2 (2018)    
  道具助理 / Props Assistant
    阿修羅 / Saga of the Phoenix (1989)    
  道具領班 / Props Master
    後天殺人狂 / My Baby Shot Me Down (2004)