[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
梁星光
Leung Sing-Kwong
Pinyin: liáng xīng guāng
Leung Shing-Kwong
 
影視作品 / Filmography (1990-2014)
 
  電工 / Electrician
    決戰紫禁之巔 / The Duel (2000)    
    唐伯虎衝上雲霄 / Flirting in the Air (2014)    
  燈光指導 / Gaffer
    現代靚妹仔 / Modern Girls (1993)    
  燈光助理 / Best Boy
    女校風雲之邪教入侵 / Angel Hunter (1992)    
  燈光 / Lighting
    靚足100分 / Perfect Girls (1990)    
    新孖寶妙探 / The New Marvelous Double (1992)    
    引郎入室 / Erotic Passion (1992)    
    北妹皇后 / The Legend of an Erotic Movie Star (1993)    
    溶屍奇案 / Legal Innocence (1993)    
    屯門色魔 / The Rapist (1994)    
    97風流夢 / Comic Dreams of '97 (1994)    
    鬼迷心竅 / Awakening (1994)    
    摩登龍爭虎鬥 / Best of Best (1994)    
    街坊差人 / Our Neighbour Detective (1995)    
    信有明天 / Hope (1995)