[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
葉永雄
叶永雄
Yip Wing-Hung
Pinyin: yǒng xióng
 
影視作品 / Filmography (1988-1992)
 
  髮飾 / Hair Accessories
    開心鬼5上錯身 / Happy Ghost V (1991)    
  髮型 / Hair Stylist
    吉屋藏嬌 / Guests in the House (1988)    
    亡命鴛鴦 / On the Run (1988)    
    夢過界 / My Dream Is Yours (1988)    
    我要富貴 / My Dear Son (1989)    
    富貴開心鬼 / Lost Souls (1989)    
    救命宣言 / Doctor's Heart (1990)    
    逃學威龍 / Fight Back to School (1991)    
    我老婆唔係人 / Alien Wife (1991)    
    千王1991 / The Great Pretenders (1991)    
    神探馬如龍 / Inspector Pink Dragon (1991)    
    新殭屍先生 / Mr. Vampire 1992 (1992)    
    太子爺出差 / Freedom Run Q (1992)    
    新龍爭虎鬥 / Kickboxer's Tears (1992)    
  演員 / Actor (1988-1992)
    千王1991 / The Great Pretenders (1991)