[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張帆  ♂
张帆
Zhang Fan (1)
Pinyin: zhāng fān


 
影視作品 / Filmography (2001-2021)
 
  副導演 / Assistant Director
    電影往事 / Electric Shadows (2004)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    戀愛通告 / Love in Disguise (2010)    
  演員 / Actor (2001-2021)
    藍宇 / Lan Yu (2001) ... / Jian Er
    電影往事 / Electric Shadows (2004)    
    桃花燦爛 / Peach Blossoming (2004)    
    天堂的眼睛 / Heaven's Eye (2005) ... / Zhang Ying
    逆襲 / A Young Girl's Destiny (2013)    
    疑情魅影 / Lover's Lost (2016)    
    革命者 / The Pioneer (2021) ... / Li Heng