[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
朱磊  ♂
Zhu Lei (1)
Pinyin: zhū lěi
Chu Lei





 
影視作品 / Filmography (1960-1987)
 
  副導演 / Assistant Director
    黑旋風 / Black Hurricane (1970)    
  演員 / Actor (1960-1987)
    大將軍郭子儀 / Daai Cheung Gwan Gwok Ji Yee (1960)    
    天之嬌女 / A Perturbed Girl (1966)    
    故鄉劫 / Hometown Plunders (1966)    
    獨腳龍 / The One-Legged Fiend (1968)    
    紅衣俠女 / Sword of Endurance (1969)    
    黑旋風 / Black Hurricane (1970)    
    我非浪子 / I Am Not a Vagabond (1971)    
    心有千千結 / Heart with a Million Knots (1973) ... 耿培華 / Geng Pei-Hua
    桂芬 / Gui Fen (1973)    
    赤手空拳 / Furious Dragon (1973) ... 李半仙 / Li Ban-Hsien (fortune teller)
    風流十八址 / Merry-Tales of the East (1974)    
    女記者 / News Hen (1974)    
    雲深不知處 / The Life God (1975) ... / Ah Hui (adult)
    小女兒的心願 / A Piano (1975)    
    彩雲在飛躍 / Love Across the Bridge (1977) ... / Restaurant boss
    楓林小雨 / Autumn Memories (1978)    
    走不完的路 / The Song of Love (1979)    
    愛的路上千萬里 / Ai De Lu Shang Qian Wan Li (1980)    
    血戰大二膽 / The Battle of Erdan (1982)    
    最長的一夜 / The Night Ever So Long (1983)    
    報告班長 / Yes, Sir! (1987)