[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
石蘭  ♀
石兰
Shi Lan (1)
Pinyin: shí lán
Lancy,  Sek Lan





 
影視作品 / Filmography (1989-2014)
 
  演員 / Actor (1989-2014)
    女神探寶蓋丁 / Woman Detective (1989) ... 西班牙 / Xi Ban Ya [Spain]
    青春無悔 / No Regrets About Youth (1991) ... 麥群 / Mai Qun
    激情辯護 / Passionate Defence (1993) ... / Lin Xiao Guang
    大鴻米店 / Rice (2003) ... / Fung Zhi Yun
    黑白戰場 / Colour of the Loyalty (2005) ... 嬌 / Dragon's wife
    野蠻秘笈 / My Kung Fu Sweetheart (2006) ... / Mrs Bo Jenny Lam
    愛情故事 / Basic Love (2009) ... 阿Ling母親 / Ling's mother
    一個溫州的女人 / Pretty Maid (2014)    
 
 
Biography
 
  from Jiangxi