[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
袁錦倫
袁锦伦
Kenneth Yuen Kam-Lun
Pinyin: yuán jǐn lún
 
影視作品 / Filmography (1999-2005)
 
  副導演 / Assistant Director
    黑社會檔案之黑金帝國 / The Kingdom of Mob (1999)    
    福伯 / Fu Bo (2003)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    戀愛行星 / Tiramisu (2002)    
    後備甜心 / It Had to Be You (2005)    
    童夢奇緣 / Wait 'Til You're Older (2005)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    爆裂都市 / Explosive City (2004)    
  演員 / Actor (1999-2005)
    皇家香港警察的最後一夜之一體兩旗 / The Final Night of the Royal Hong Kong Police: One Body Two Flags (1999)    
    短信一月追 / Love Message (2005) ... / Pizza Hut's manager
  場記 / Script Supervisor
    黑社會檔案之黑金帝國 / The Kingdom of Mob (1999)    
    薰衣草 / Lavender (2000)    
    幽靈人間 / Visible Secret (2001)    
    想飛 / Princess D (2002)    
    男人四十 / July Rhapsody (2002)