[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
石洪  ♂
Shih Hung
Pinyin: shí hóng
Sek Hung,  Shi Hong (1),  Shek Hung



 
影視作品 / Filmography (1968-1971)
 
  製片 / Production Manager
    青葉子 / Girl Robin Hood (1969)    
    追命殺手 / Blood and Guts (1971)    
  副導演 / Assistant Director
    陌生人 / The Stranger (1968)    
  導演 / Director
    神傘奇俠 / Swordsman with an Umbrella (1970)    
    可恨的人 / Ke Hen Di Ren (1971)    
    搏命 / Hellfighters (1971)    
  演員 / Actor (1968-1971)
    陌生人 / The Stranger (1968) ... 吳大剛 / Wu Ta-Kang
    武聖關公 / General Kuan (1969)    
    謎俠 / The Mysterious Knight (1969)    
    劍王之王 / King of Kings (1969)    
    青葉子 / Girl Robin Hood (1969)    
    虎牙山 / Tiger's Claw (1970)    
    草上飛 / Flying over Grass (1970)    
    黑劍鬼驚天 / Darkest Sword (1970)    
    五鳳朝陽 / Dragon Gate Swordsman (1971)    
  策劃 / Planning
    聽音劍 / Sharp Hearing Swordsman (1969)