[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
關子標
关子标
Kwan Chi-Biu
Pinyin: guān zi biāo




 
影視作品 / Filmography (1982-1990)
 
  副導演 / Assistant Director
    天皇巨星 / Superstar (1983)    
  場記 / Script Supervisor
    天皇巨星 / Superstar (1983)    
  演員 / Actor (1982-1990)
    野狼幫 / The Gang of Five (1982)    
    賊性 / Outlaw Genes (1982) ... / Witness
    天皇巨星 / Superstar (1983)    
    夾心沙展 / Finger on Trigger (1984)    
    霹靂大喇叭 / Where's Officer Tuba? (1986)    
    越柙飛龍 / The Set Up (1990) ... / Policeman
    孖仔孖心肝 / It Runs in the Family (1990)