[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
司徒永華  ♂
司徒永华
Antony Szeto Wing-Wah
Pinyin: yǒng huá
Sze-To Wing-Wah


 
影視作品 / Filmography (2004-2013)
 
  動作導演 / Action Director
    武術 / Wushu (2008)    
  導演 / Director
    Taped / Taped (2004)    
    一個少女的自拍 / Jessica Caught on Tape (2005)    
    龍刀奇緣 / Dragon Blade (2005)    
    武術 / Wushu (2008)    
    Red Dawn Rising / Red Dawn Rising (2011)    
    米高比爾 / Shadowguard (2011)    
  演員 / Actor (2004-2013)
    詠春小龍 / Wing Chun Xiao Long (2013) ... / Hong Du School Headmaster
  編劇 / Writer
    Taped / Taped (2004)    
    一個少女的自拍 / Jessica Caught on Tape (2005)