[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
諸兆俊
诸兆俊
Stephen Chu Siu-Chun
Pinyin: zhū zhào jùn
 
影視作品 / Filmography (1998-2003)
 
  製作總監 / Production Controller
    幻影特攻 / Hot War (1998)    
    星願 / Fly Me to Polaris (1999)    
    周末狂熱 / Rave Fever (1999)    
    陽光警察 / Sunshine Cops (1999)    
    勝者為王 / Born to Be King (2000)    
    東京攻略 / Tokyo Raiders (2000)    
    鎗王 / Double Tap (2000)    
    小親親 / And I Hate You So (2000)    
    十二夜 / Twelve Nights (2000)    
    藍煙火 / Marooned (2000)    
    月亮的秘密 / When I Fall in Love - with Both (2000)    
    炭燒凶咒 / Dial D for Demons (2000)    
    夏日的麼麼茶 / Summer Holiday (2000)    
    薰衣草 / Lavender (2000)    
    特務迷城 / The Accidental Spy (2001)    
    買兇拍人 / You Shoot, I Shoot (2001)    
    2002 / 2002 (2001)    
    別戀 / Stolen Love (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 / Para Para Sakura (2001)    
    九龍冰室 / Goodbye Mr. Cool (2001)    
    險角 / Sharp Guns (2001)    
    互動殺人事件 / Interactive Murders (2002)    
    行運超人 / My Lucky Star (2003)    
  執行監製 / Executive Producer
    神偷次世代 / Skyline Cruisers (2000)    
    辣椒教室 / I.Q. Dudettes (2000)    
    地上最強 / Extreme Challenge (2001)