[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
林志榮
林志荣
Lam Chi-Wing
拼音: lín zhì róng
 
影視作品 / Filmography (1991-2000)
 
  服裝管理 / Wardrobe
    黑金 / The Island of Greed (1997)    
    猛鬼食人胎 / The Demon's Baby (1998)    
    滿清十大酷刑之赤裸凌遲 / A Chinese Torture Chamber Story II (1998)    
    勝者為王 / Born to Be King (2000)    
  服裝指導 / Costume Designer
    霹靂寶座 / Raiders of Loesing Treasure (1992)    
    千人斬 / The Beheaded 1000 (1993)    
    新紮師兄追女仔 / Young Policemen in Love (1995)    
    天生絕配 / Kid Vs the Cop (1997)    
    玉女聊齋 / Chinese Erotic Ghost Story (1998)    
    水滸傳之英雄好色 / Water Margin: Heroes' Sex Stories (1999)    
  服裝 / Costume
    九月初九之重見天日 / Shy Spirit (1991)