[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
閔文宏
闵文宏
Man Man-Wang
Pinyin: mǐn wén hóng
 
影視作品 / Filmography (1981-1987)
 
  副導演 / Assistant Director
    五遁忍術 / Five Element Ninjas (1982)    
    神通術與小霸王 / The Weird Man (1983)    
    撞鬼 / Attack of the Joyful Goddess (1983)    
    九子天魔 / The Demons (1984)    
    聖誕快樂 / Merry Christmas (1984)    
    中國最後一個太監 / Last Eunuch in China (1987)    
    最後一戰 / The Final Test (1987)    
    小生夢驚魂 / Scared Stiff (1987)    
  演員 / Actor (1981-1987)
    中國最後一個太監 / Last Eunuch in China (1987)    
  場記 / Script Supervisor
    射鵰英雄傳第三集 / The Brave Archer Part III (1981)    
    俠客行 / Ode to Gallantry (1982)    
    沖宵樓 / House of Traps (1982)    
    神鵰俠侶 / The Brave Archer and His Mate (1982)    
    聖誕快樂 / Merry Christmas (1984)    
    等待黎明 / Hong Kong 1941 (1984)