[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周國強
周国强
Chow Kwok-Keung
Pinyin: zhōu guó qiáng
 
影視作品 / Filmography (1983-1995)
 
  製片 / Production Manager
    浪漫殺手自由人 / Killer's Romance (1990)    
    至尊特警 / Hard to Kill (1992)    
    龍跨四海之致命情人 / Guns & Roses (1993)    
    星期六約會 / Saturday Date (1994)    
  副導演 / Assistant Director
    紅外線 / On the Red (1986)    
    金牌師姐 / Princess Madam (1989)    
    火爆浪子 / Angry Ranger (1991)    
    英倫越戰 / Phantom War (1991)    
    香港客遊曼谷 / Hong Kong Tourist in Bangkok (1994)    
    謎情司機 / Lustful Driver (1994)    
    越境大追殺 / Out Bound Killing (1994)    
    性火坑乳燕 / Maids of Passion (1995)    
  製片經理 / Project Manager
    機密檔案之致命誘惑 / Rock on Fire (1994)    
  場記 / Script Supervisor
    天蠶變 / Bastard Swordsman (1983)    
    布衣神相 / Return of the Bastard Swordsman (1984)    
    錦衣衛 / Secret Service of the Imperial Court (1984)    
    鬼馬神偷 / The Big Sting (1984)    
    天官賜福 / How to Choose a Royal Bride (1985)