[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林奕秀
Lin Yi-Hsiu
Pinyin: lín xiù
Lam Yik-Sau,  Lin I-Hsiu
 
影視作品 / Filmography (1976-1985)
 
  副導演 / Assistant Director
    天生寶一對 / Happy Union 2 (1985)    
  導演 / Director
    野貓八翻 / Eight Strikes of a Wild Cat (1976)    
    蛭魔女 / Elephant Wife (1980)    
    朱秀華還魂記 / Chu Sau Wa Wan Wan Kei (1981)    
    秋風女人心 / Famous Woman (1983)    
  執行導演 / Executive Director
    人虎戀 / Tiger Love (1977)    
    打鬼救夫 / Ghost Chasers (1985)    
  編劇 / Writer
    蛭魔女 / Elephant Wife (1980)    
    小精靈吃頑皮鬼 / Xiao Jing Ling Chi Wan Pi Gui (1982)