[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
范植偉  ♂
范植伟
Fan Chih-Wei
Pinyin: fàn zhí wěi
Fan Chik-Wai,  Fan Zhi-Wei,  Wing Fan,  Viter Fan,  Robert Fan


 
影視作品 / Filmography (1999-2015)
 
  演員 / Actor (1999-2015)
    黑暗之光 / Darkness & Light (1999)    
    晴天娃娃 / Sunny Doll (2000)    
    美麗時光 / The Best of Times (2001) ... 小偉 / Wei
    鹹豆漿 / Brave 20 (2002) ... 啟文 / Chi Wen
    地下鐵 / Sound of Colors (2003) ... 天使 / Angel
    渺渺 / Miao Miao (2008) ... 陳飛 / Chen Fei
    爸… 你好嗎? / How Are You, Dad? (2009) ... 將軍的儿子 / 6) Son
    淚王子 / Prince of Tears (2009) ... 丁克強 / Uncle Ding
    當愛來的時候 / When Love Comes (2010) ... 禮儀師 / Mortician
    愛情鬥陣 / Odds in Love (2010)    
    光輝歲月之再見理想 / Time Flies Soundlessly (2011)    
    我想結婚的時候你在哪 / Are You Ready to Marry Me? (2014)    
    玄武迷蹤之連環鬥 / Desperado (2014)    
    張震講故事 / Chang Chen Ghost Stories (2015)    
    我是女王 / The Queens (2015) ... / Photographer