[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉愷威  ♂
刘恺威
Lau Hoi-Wai
Pinyin: liú kǎi wēi
Hawick,  Hawick Lau,  Harwick Lau,  Liu Kai-Wei





 
影視作品 / Filmography (2000-2015)
 
  演員 / Actor (2000-2015)
    緣份有Take 2 / Love Correction (2000) ... Rio / Leo
    絕種鐵金剛 / The Spy Dad (2003) ... 酒店待應 / Bellboy
    某年某月某日 / Bless the Child (2003) ... / Wong Yung
    絕種好男人 / Honesty (2003) ... 亞蟲 / Bug
    回路 / Irreversi (2009)    
    Hold住愛 / Holding Love (2012) ... / Tao Xiaolei
    愛在晚晴天 / Love in Summer (2013)    
    何以笙簫默 / You Are My Sunshine (2015)    
 
 
Biography
 
  Son of Danny Lau Dan

Married to Yang Mi.