[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
侯克明  ♂
Hou Ke-Ming
Pinyin: hóu míng
Hou Ke-Ming,  Ho Ker-Ming,  Hou Hak-Ming
 
影視作品 / Filmography (2002-2016)
 
  監製 / Producer
    失控 / Shi Kong (2011)    
  導演 / Director
    白毛女 / The White-Haired Girl (2016)    
  策劃 / Planning
    愛的是你 / Love in Memory (2006)    
  出品人 / Presenter
    停不了的愛 / Loving Him (2002)    
    開往春天的地鐵 / Spring Subway (2002)    
    阿龍的故事 / The Story of Long (2003)    
    大隻佬 / Running on Karma (2003)    
    空手道少女組 / Karate Girls (2003)    
    少年往事 / Memory of the Youth (2003)