[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張珮詩  ♀
张佩诗
Purcy Cheung Pui-Sze
Pinyin: zhāng pèi shī
Cheung Pooi-Si ,  Joanne Cheong
 
影視作品 / Filmography (2000-2013)
 
  製片 / Production Manager
    辣手回春 / Help!!! (2000)    
    鬼眼刑警 / Don't Open Your Eyes (2006)    
    愛上屍新娘 / Dating a Vampire (2006)    
    地獄第19層 / Naraka 19 (2007)    
    新宿事件 / Shinjuku Incident (2009)    
  副導演 / Assistant Director
    里程 / Miles Apart (2000)    
    監獄風雲之傳教士 / Prison on Fire - Preacher (2002)    
    絕密檔案之迷失世界 / The Untold Story - The Lost World (2002)    
    陰陽路十七之監房有鬼 / Troublesome Night 17 (2002)    
    機密檔案之人間蒸發 / The Untold Story - Sudden Vanished (2002)    
    江湖篇之金牌打手 / The Secret Society - The Best Hack (2003)    
    心寒 / Shiver (2003)    
    我的麻煩老友 / My Troublesome Buddy (2003)    
    後天殺人狂 / My Baby Shot Me Down (2004)    
    PTU女警之偶然陷阱 / PTU File - Death Trap (2005)    
  總策劃 / Chief Planner
    兄弟 / Brothers (2007)    
  導演 / Director
    星夢情真 / Twinkle Stars (2003)    
    一切由零開始 / Zero (2003)    
  剪接 / Editor
    爸媽不在家 / Ilo Ilo (2013)    
  策劃 / Planning
    打雀英雄傳 / Bet to Basic (2006)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    天有眼 / Comeuppance (2000)    
    辣手回春 / Help!!! (2000)    
    靚女差館 / Cop Shop Babes (2001)    
    再說一次我愛你 / All About Love (2005)    
    AV / AV (2005)    
  編劇 / Writer
    一切由零開始 / Zero (2003)    
    我要結婚 / I Want to Get Married (2003)    
    星夢情真 / Twinkle Stars (2003)