[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王姬  ♀
Wang Ji (2)
Pinyin: wáng
Heidi Wang,  Wong Kei,  Susan Wong





 
影視作品 / Filmography (1982-2016)
 
  演員 / Actor (1982-2016)
    塞外奪寶 / Cut-Throat Struggle for an Invaluable Treasure (1982)    
    京都球俠 / Soccer Heroes (1987)    
    共和國不會忘記 / The Republic Will Never Forget (1988) ... / Feng Wei
    紅粉 / Blush (1994) ... 黃秋儀 / Wang Qiu Yi
    麥田 / Wheat (2009) ... 祭司婆 / Ji Si Po
    菲常完美 / Sophie's Revenge (2009) ... 蘇菲媽 / Sophie's mother
    馬文的戰爭 / Ma Wen's Battle (2010) ... 李芹 / Li Qin
    功夫夢 / The Karate Kid (2010) ... 博太太 / Mrs. Po
    第一大總統 / Sun Yat-Sen (2011) ... / Ni Guizhen
    讓愛回家 / Let Love Come Back (2011)    
    與妻書 / To My Wife (2012)    
    國旗阿媽 / The Salute to the Flag (2013)    
    亞洲一號 / Ya Zhou Yi Hao (2013)    
    危情營救 / Desperate Rescue (2013)    
    非常幸運 / My Lucky Star (2013) ... 蘇菲媽媽 / Sophie's mother
    奪樽 / General's Goblet (2014)    
    古堡之吻 / Forbidden Kiss (2014)    
    對不起,我愛你 / Sorry, I Love You (2014) ... / Hui Ru
    微愛之漸入佳境 / Love on the Cloud (2014)    
    黑瞳 / Black Pupil (2015)    
    公路美人 / Highway of Love (2015)    
    過錯 / Mistake (2015)    
    魔輪 / The Precipice Game (2016)    
    逆愛 / The Gap (2016) ... 李母 / Mother Li
 
 
Biography
 
  also in DRAGON PEARL (2011)