[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王宇婕  ♀
Margaret Wang Yue-Chit
Pinyin: wáng jié
Margaret Wong Yue-Chit,  Wang Yu-Chieh




 
影視作品 / Filmography (2002-2019)
 
  演員 / Actor (2002-2019)
    天脈傳奇 / The Touch (2002) ... / Lily
    二月十四 / Be My Valentine (2002) ... / Bo Hsueh
    神選者 / Brotherhood of Legio (2007)    
    回路 / Irreversi (2009)    
    驚情 / Unusual Love (2010)    
    封神傳奇之驅魔英雄 / Legend of Chinese Titans (2012) ... 妲己[國語配音員] / [Voice:Mandarin]
    他媽媽的藏寶圖 / The Map of DNA (2014)    
    五月一號 / First of May (2015)    
    八仙之狂龍癲鳳 / Eight Immortals (2019)