[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李建平  ♂
Li Chien-Ping (1)
Pinyin: jiàn píng
Lee Kin-Ping,  Li Jian-Ping





 
影視作品 / Filmography (1978-1993)
 
  導演 / Director
    舞女情挑 / Midnight Lover (1987)    
    槍下留人 / Escape from Black Street (1987)    
    十大槍擊要犯之殺生狀元 / He-Born to Kill (1993)    
  演員 / Actor (1978-1993)
    笑笑小酒渦 / Another Love Story (1978)    
    神捕 / The Lawman (1979)    
    折劍傳奇 / The Legend of Broken Sword (1979)    
    情網 / Lotus Triangle (1979)    
    雁兒在林梢 / The Wild Goose on the Wing (1979)    
    俠影留香 / Everlasting Chivalry (1979)    
    情奔 / By Love Obsessed (1979)    
    衝刺 / The Final Challenge (1979)    
    劍氣蕭蕭孔雀翎 / Awe Inspiring Weapon (1980)    
    劍氣滿天花滿摟 / Legend of Lu Xiao-Fong (1980)    
    楚留香傳奇 / Legend of Chu Liu Hsiang (1980)    
    晚間新聞 / Night News (1980)    
    我從山中來 / A Girl Who Comes from the Country (1980)    
    新月傳奇 / The Young Moon Legend (1980) ... / Fake King warrior
    未婚媽媽 / Unmarried Mothers (1980) ... 李揚 / Li Yang
    飛豹行動 / Operation "Jaguar" (1981) ... / Policeman
    劍神一笑 / The Story of Lu Sheau-Feng (1981)    
    名劍風流 / A Sword Named Revenge (1981)    
    再世英雄 / Survival of a Dragon (1981)    
    英雄對英雄 / The Last Duel (1981)    
    脂粉奇兵 / The Deadly Angels (1982)    
    心事啥人知 / Deep in My Heart (1982)    
    英雄豪傑 / Ying Hung Ho Git (1983)    
    火龍任務A級計劃 / Fire Dragon (1983) ... / Jessie
    邪門 / The Evil Ones (1983)    
    女人不是弱者 / Women Are Tough (1983)    
    浪女 / Lang Nu (1985)    
    狼吻十四日 / Fourteen Days in Hell (1986) ... 楊傑 / Yang Chie
    女郎!女狼 / A Woman, a She-Wolf (1986)    
    少婦的秘密 / Shao Fu De Mi Mi (1986)    
    伴愛伴玩 / Ban Ai Ban Wan (1986)    
    泥巴中的少年 / Hesitate (1986)    
    世間女子 / Women of the World (1987)    
    槍下留人 / Escape from Black Street (1987)    
    港邊情 / Xiang Bian Qing (1987)    
    驚天大盜 / Lee See Fung (1988) ... / Cho Ping
    欲網挑情 / Inflow Commitment (1988)    
    小小免當兵 / Xiao Xiao Mian Dang Bing (1989)    
    淫梟 / Vice and Virtue (1989) ... / Policeman
    大私梟 / Big Pirate (1989)    
    人鬼狐新傳 / The Biography of a Fox (1989)    
    阿郎!阿郎! / A Lang A Lang (1990)    
    霹靂女嬌娃 / Pi Li Nu Jiao Wa (1990)    
    千年魔界 / Bewitched Area of Thousand Years (1991) ... / Policeman
    與狼共愛 / Wicked Love (1991)    
    命運狼案 / Case Fate of Wolf (1992)    
    慾焰狂情 / Flame of Desire (1993) ... / Policeman
  編劇 / Writer
    舞女情挑 / Midnight Lover (1987)    
    驚天大盜 / Lee See Fung (1988)    
    十大槍擊要犯之殺生狀元 / He-Born to Kill (1993)