[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馬愛蓮
马爱莲
Ma Oi-Lin
Pinyin: ài lián
 
影視作品 / Filmography (1980-1994)
 
  監製 / Producer
    少林佛家大道 / Shaolin Disciple (1980)    
    屍降 / Curse of the Zombi (1991)    
    菩薩咒 / Heavenly Devil (1991)    
    姦魔 / Devil of Rape (1992)    
    黃大仙 / Legend of Wong Tai Sin (1992)    
    艷鬼情未了 / The Pretty Ghostress Story (1992)    
  故事 / Story
    色降 / Witchcraft Vs Curse (1991)    
  劇務 / Unit Manager
    色降 / Witchcraft Vs Curse (1991)    
  出品人 / Presenter
    邪儈 / Satyr Monks (1994)