[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳慧文  ♀
吴慧文
Sandy Ng Wai-Man
Pinyin: huì wén
 
影視作品 / Filmography (1995-2020)
 
  英文字幕翻譯 / English Subtitle Translation
    如果愛 / Perhaps Love (2005)    
    門徒 / Protege (2007)    
    上上下下 / All About Love (2010)    
    血滴子 / The Guillotines (2012)    
    暗色天堂 / Heaven in the Dark (2016)    
    死因無可疑 / Legally Declared Dead (2020)    
  副導演 / Assistant Director
    B計劃 / Extreme Crisis (1998)    
    買兇拍人 / You Shoot, I Shoot (2001)    
    走投有路 / Runaway (2001)    
  字幕翻譯 / Subtitle Translation
    陀地驅魔人 / Keeper of Darkness (2015)    
    低壓槽 / The Trough (2018)    
  場記 / Script Supervisor
    賊王 / Twist (1995)    
    B計劃 / Extreme Crisis (1998)    
    十二夜 / Twelve Nights (2000)    
    我在監獄的日子 / Black Cat in Jail (2000)    
    買兇拍人 / You Shoot, I Shoot (2001)    
    敵對 / The Enemy (2001)    
    見鬼 / The Eye (2002)