[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林就
Lam Chau (2)
Pinyin: lín jiù
Lin Chou,  Lin Chiu,  Lam Chow,  Lian Jiao,  林九
 
影視作品 / Filmography (1970-1994)
 
  劇務 / Unit Manager
    三美挑情 / The 3 Nymphs (1973)    
  燈光指導 / Gaffer
    浮世風情繪 / Yu Pui Tsuen II (1987)    
  燈光助理 / Best Boy
    飛女芝芝 / Gi Gi (1977)    
  燈光 / Lighting
    千面賊美人 / Night Is Not Made for Stealing (1970)    
    雲姑 / Her Vengeance (1971)    
    血愛 / Love and Blood (1972)    
    福祿壽遊南洋 / We Visited Southeast Asia (1973)    
    春滿芭提雅 / Springtime in Pattaya (1973)    
    麒麟掌 / Fist of Unicorn (1973)    
    黑人物 / Black Guide (1973)    
    阿牛入城記 / Crazy Bumpkins (1974)    
    空中少爺 / The Adventurous Air-Steward (1974)    
    阿牛出獄記 / Return of the Crazy Bumpkin (1975)    
    雙星伴月 / The Happy Trio (1975)    
    賊公計小偷才 / Thief of Thieves (1975)    
    阿福撈世界 / The Stupid Sailor, Ah Fook (1975)    
    李小龍與我 / Bruce Lee and I (1976)    
    阿牛發達記 / Big Times for the Crazy Bumpkins (1976)    
    失魂炳與綽頭王 / Two Omniscient Men (1976)    
    鬼馬俏醫生 / My Funny Intern (1976)    
    黑帶空手道 / Black Belt Karate (1977)    
    初哥初女初夜情 / Innocent Lust (1977)    
    碧海情天 / Three Minutes Past Nine (1978)    
    金鎖匙 / Who Holds the Golden Key? (1978)    
    谷爆 / Gee and Gor (1978)    
    踢館 / The Challenger (1979)    
    盲拳怪招 / Crack Shadow Boxers (1979)    
    家法 / Law Don (1979)    
    無招勝有招 / Crazy Couple (1979)    
    十二潭腿 / My Kung Fu Twelve Kicks (1979)    
    肥龍功夫精 / The Incredible Kung Fu Master (1979)    
    天堂夢 / The Way to Hell (1980)    
    有料到 / High Price (1980)    
    阿Sir劈砲 / The Struggle (1980)    
    搏紮 / The Killer in White (1980)    
    死亡塔 / Tower of Death (1980)    
    江湖檔案 / Modern Heroes (1980)    
    金手指 / The Informer (1980)    
    隻手遮天 / Absolute Monarch (1980)    
    知法犯法 / The Legal Illegals (1981)    
    線人 / The Informer (1981)    
    花劫 / Expensive Tastes (1982)    
    蜈蚣咒 / Centipede Horror (1982)    
    碼頭 / The Pier (1983)    
    小生作反 / Give Me Back (1983)    
    腦魔 / The Black Magic with Buddha (1983)    
    摩登神探 / Modern Detective (1985)    
    花心野玫瑰 / Bed Companion (1988)    
    猛鬼醫院 / Ghost's Hospital (1988)    
    奪寶龍虎鬥 / Satanic Crystals (1989)    
    警察也移民 / The Immigrant Policeman (1989)    
    龍譚大鱷 / Crocodile Hero (1989)    
    十面埋伏 / A Punch to Revenge (1989)    
    黑海霸王花 / Brave Young Girls (1990)    
    猛鬼狐狸精 / Return of the Evil Fox (1991)    
    沙丘戰士 / Mountain Warriors (1991)    
    極度誘惑 / Endless Temptation (1992)    
    黑太陽731續集之殺人工廠 / Laboratory of the Devil (1992)    
    偷試隔牆花 / Love Nest (1992)    
    禁房艷奇 / Sex and Curse (1992)    
    哎也女朋友 / False Lady (1992)    
    省港流鶯 / Sex for Sale (1993)    
    艷降 / Fatal Seduction (1993)    
    禁忌性遊戲 / Erotic Journey (1993)    
    地下裁� / Underground Judgement (1994)