[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李芬妮  ♀
Fanny Lee Fan-Nei
Pinyin: fēn
Fanny Li
 
影視作品 / Filmography (1988-2019)
 
  副導演 / Assistant Director
    一眉道人 / Vampire Vs Vampire (1989)    
    東邪西毒 / Ashes of Time (1994)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    三國志見龍卸甲 / Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008)    
  演員 / Actor (1988-2019)
    飛鷹 / Silver Hawk (2004) ... 提問觀眾 / Audience asking question
  第二組場記 / 2nd Unit Script Supervisor
    KO 雷霆一擊 / Knock Off (1998)    
  場記 / Script Supervisor
    飛龍猛將 / Dragons Forever (1988)    
    一眉道人 / Vampire Vs Vampire (1989)    
    群龍戲鳳 / Pedicab Driver (1989)    
    師姐大晒 / The Blonde Fury (1989)    
    鬼咬鬼 / Encounter of the Spooky Kind II (1990)    
    英雄地之小刀會 / Shanghai Heroic Story (1992)    
    一刀傾城 / Blade of Fury (1993)    
    暴風眼 / Crystal Fortune Run (1994)    
    冇面俾 / Don't Give a Damn (1995)    
    一個好人 / Mr. Nice Guy (1997)    
    千機變 / The Twins Effect (2003)    
    飛龍再生 / The Medallion (2003)    
    六壯士 / 6 Strong Guys (2004)    
    見習黑玫瑰 / Protege de la Rose Noire (2004)    
    江湖 / Jiang Hu (2004)    
    飛鷹 / Silver Hawk (2004)    
    七劍 / Seven Swords (2005)    
    黑拳 / Fatal Contact (2006)    
    天堂口 / Blood Brothers (2007)    
    三國志見龍卸甲 / Three Kingdoms: Resurrection of the Dragon (2008)    
    狄仁傑之通天帝國 / Detective Dee and the Mystery of the Phantom Flame (2010)    
    劍雨 / Reign of Assassins (2010)    
    熱浪球愛戰 / Beach Spike (2011)    
    太極2:英雄崛起 / Tai Chi Hero (2012)    
    逆戰 / The Viral Factor (2012)    
    太極1從零開始 / Tai Chi Zero (2012)    
    狄仁傑之神都龍王 / Young Detective Dee: Rise of the Sea Dragon (2013)    
    一個人的武林 / Kung Fu Jungle (2014)    
    智取威虎山3D / The Taking of Tiger Mountain (2014)    
    天降雄獅 / Dragon Blade (2015)    
    絕地逃亡 / Skiptrace (2016)    
    機器之血 / Bleeding Steel (2017)    
    西遊伏妖篇 / Journey to the West: Demon Chapter (2017)    
    葉問外傳:張天志 / Master Z: Ip Man Legacy (2018)    
    攀登者 / The Climbers (2019)