[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王永志  ♂
Wong Wing-Chi
Pinyin: wáng yǒng zhì
 
影視作品 / Filmography (1991-2016)
 
  電工 / Electrician
    老笠 / Robbery (2016)    
  燈光指導 / Gaffer
    電影鴨 / Gigolo of Chinese Hollywood (1999)    
    驚天大逃亡 / Stowaway (2001)    
    飛虎雄師 / The New Option (2002)    
    賭俠2002 / The Conman 2002 (2002)    
    絕種鐵金剛 / The Spy Dad (2003)    
    黑白森林 / Colour of the Truth (2003)    
    爆裂都市 / Explosive City (2004)    
    性感都市 / Sex and the Beauties (2004)    
    精裝追女仔2004 / Love Is a Many Stupid Thing (2004)    
    雙子 / Futago (2005)    
  燈光 / Lighting
    玩火 / On Fire (1996)    
    黑玫瑰義結金蘭 / Black Rose II (1997)    
    麻雀飛龍 / Mahjong Dragon (1997)    
    豹妹 / Her Name Is Cat (1998)    
    超時空要愛 / Timeless Romance (1998)    
    愈墮落愈英雄 / Cheap Killers (1998)    
    O記三合會檔案 / The H.K. Triad (1999)    
    強姦終極篇之最後羔羊 / Raped by an Angel 4: The Rapist's Union (1999)    
    龍在邊緣 / Century of the Dragon (1999)    
    辣椒教室 / I.Q. Dudettes (2000)    
    絕色神偷 / Martial Angels (2001)    
    非常凶姐 / The Stewardess (2002)    
    禁室培慾3 / Perfect Education 3 (2002)    
    橫行霸盜 / Partners (2002)    
    誓不低頭 / Cop Unbowed (2004)    
  燈光助理 / Best Boy
    倩女幽魂III 道道道 / A Chinese Ghost Story III (1991)    
    東方三俠 / The Heroic Trio (1993)    
    東方不敗─風雲再起 / The East Is Red (1993)    
    洪熙官 / The New Legend of Shaolin (1994)    
    給爸爸的信 / My Father Is a Hero (1995)    
    鼠膽龍威 / High Risk (1995)