[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳偉健  ♂
吴伟健
Ng Wai-Kin
Pinyin: wěi jiàn
Ng Wai-Kim,  Wu Wei-Jian
 
影視作品 / Filmography (2000-2007)
 
  製片 / Production Manager
    繳槍不殺 / Hand Over Arms, Not Harm (2006)    
    武僧 / Wu Seng (2007)    
    江北好人 / Good Man (2007)    
  監製 / Producer
    愛殺2000 / Bloody Secret (2000)    
    撞鬼你之血光之災 / Sworn Revenge (2000)    
    變態殺人狂 / Homicidal Maniac (2000)    
    飛哥傳奇 / The Legend of a Professional (2001)    
    網劫 / Internet Disaster (2003)    
  出品人 / Presenter
    白色風暴 / White Storm (2000)    
    紅草灘之刀神 / Redgrass Sand (2001)    
    龍虎英雄 / Boxing Hero (2003)    
    道中道 / Virtue One, Vice Ten (2003)    
    少年陳真 / Hero Youngster (2004)    
    古宅魅影 / Fearful 24 Hours (2004)    
    無敵小子霍元甲 / Insuperable Kid Huoyuanjia (2005)    
    新忠烈圖 / The Valiant Ones New (2007)