[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鄧耀光  ♂
邓耀光
Tang Yiu-Kwong
Pinyin: dèng yào guāng
Tang Yiu-Kong
 
影視作品 / Filmography (1981-2000)
 
  攝影 / Cinematographer
    慾望號列車 / Desirous Express (2000)    
  攝影助理 / Focus Puller
    綠印 / The Mad Cold-Blooded Murder (1981)    
    現代靚妹仔 / Modern Girls (1993)    
    溶屍奇案 / Legal Innocence (1993)    
    走佬威龍 / Bogus Cops (1993)    
    北妹皇后 / The Legend of an Erotic Movie Star (1993)    
    鬼迷心竅 / Awakening (1994)    
    摩登龍爭虎鬥 / Best of Best (1994)    
    精裝情不自禁 / Secret Lover (1995)    
    信有明天 / Hope (1995)    
    運財五福星 / How to Meet the Lucky Stars (1996)    
    旺角大家姐 / Ghost Story "Godmother of Mongkok" (1997)    
    數碼英雄 / Digital Warriors (1999)    
    陰差陽錯 / Hanky Panky (1999)    
  演員 / Actor (1981-2000)
    電子格鬥戰士 / Techno Warriors (1997)    
    數碼英雄 / Digital Warriors (1999)    
  燈光指導 / Gaffer
    玻璃鎗的愛 / Love, Guns & Glass (1995)    
  燈光 / Lighting
    堂口故事 / Tong - A Chinatown Story (1986)    
  燈光助理 / Best Boy
    堂口故事 / Tong - A Chinatown Story (1986)