[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃有成
黄有成
Wong Yau-Sing
Pinyin: huáng yǒu chéng
 
影視作品 / Filmography (1983-2000)
 
  攝影 / Cinematographer
    黑幫花剌 / Killing Rose (1996)    
  監製 / Producer
    地下風雲 / Underground Warfare (1989)    
    黑幫花剌 / Killing Rose (1996)    
  副導演 / Assistant Director
    抓鬼特攻隊 / Ghost Bustin' (1983)    
    狐仙 / Hu Xian (1990)    
  導演 / Director
    街頭花 / Jie Tou Hua (1986)    
    流氓執照 / Revenge in Fury (1989)    
    兩傻闖江湖 / Little Chivalry (1989)    
    大哥保重 / Master Take Care (1990)    
    一九九二風塵女 / 1992 Feng Chun Nu (1991)    
    夏月狂情 / Long Hot Summer (1992)    
    兼差女郎 / Part-Time Lady (1993)    
    這個女人 / This Woman (1995)    
    性火坑乳燕 / Maids of Passion (1995)    
  執行導演 / Executive Director
    和尚的一場春夢 / He Shang De Yi Chang Chun Meng (1993)    
  劇照 / Still Photographer
    好小子5-萬能運動員 / Kung Fu Kids Part V: The Adventure of Kung Fu Kids (1988)    
    好小子6-小龍過江 / Kung Fu Kids Part VI: Enter the Young Dragon (1989)    
    到陰間出差 / Working in the Hell (1990)    
    住家舞男 / Don't Call Me Gigolo (1993)    
    真情少女 / Zhen Qing Shao Nu (2000)    
  策劃 / Planning
    情慾世界 / The World of Desire (1992)    
  編劇 / Writer
    兩傻闖江湖 / Little Chivalry (1989)    
    流氓執照 / Revenge in Fury (1989)    
    大哥保重 / Master Take Care (1990)