[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳家霖  ♂
陈家霖
Chan Ka-Lam
Pinyin: chén jiā lín
 
影視作品 / Filmography (1998-2013)
 
  副導演 / Assistant Director
    中華賭俠 / Conman in Tokyo (2000)    
    暴力刑警 / Violent Cop (1) (2000)    
    生化特警之喪屍任務 / Bio-Cops (2000)    
    致命戀人 / Killing Lover (2000)    
    驚天大逃亡 / Stowaway (2001)    
  導演 / Director
    夏日示愛 / Sweet Summer Love (2013)    
  演員 / Actor (1998-2013)
    致命戀人 / Killing Lover (2000)    
  場記 / Script Supervisor
    每天愛您8小時 / Your Place or Mine! (1998)