[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馮光遠
冯光远
Peng Kuang-Yuan
Pinyin: féng guāng yuǎn
Neil Peng Guang-Yuan,  Pang Kwong-Yuen,  Fung Kwong-Yuen,  Feng Kuang-Yuan



 
影視作品 / Filmography (1993-2013)
 
  導演 / Director
    為人民服務 / The Candidate (1998)    
  演員 / Actor (1993-2013)
    喜宴 / The Wedding Banquet (1993) ... / Wedding guest
    寂寞芳心俱樂部 / Lonely Hearts Club (1994)    
    為人民服務 / The Candidate (1998)    
    女湯 / Woman Soup (1999)    
    穿越101 / Traversal 101 (2013)    
  編劇 / Writer
    喜宴 / The Wedding Banquet (1993)    
    為人民服務 / The Candidate (1998)