[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周永光  ♂
David Chow Wing-Kwong
Pinyin: zhōu yǒng guāng
David W. K. Chow





 
影視作品 / Filmography (1965-2020)
 
  第二組燈光 / 2nd Unit Lighting
    皇家戰士 / Royal Warriors (1986)    
    雙龍吐珠 / Pom Pom Strikes Back! (1986)    
  電工 / Electrician
    S風暴 / S Storm (2016)    
    逆流大叔 / Men on the Dragon (2018)    
    你咪理,我愛你! / I Love You, You're Perfect, Now Change! (2019)    
    非分熟女 / The Lady Improper (2019)    
    死因無可疑 / Legally Declared Dead (2020)    
  演員 / Actor (1965-2020)
    老夫子 / Master Cute (1965)    
    無字天書 / Book Without Words (1965) ... / Ng Sum Gim/Yellow Wolf
    金鼎游龍 / The Golden Cup and the Wandering Dragon (1966)    
    女黑俠木蘭花 / The Dark Heroine Mu Lanhua (1966) ... / Chan's man
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 / The Woman in Black and the Black Dragon (1966) ... 地球 / 'Earth'
    老夫子三救傻仔明 / How Master Cute Thrice Saved the Idiot Ming (1966) ... 飛仔奇 / Rascal
    老夫子與大蕃薯 / Master Cute and Da Fanshu (1966)    
    漁港恩仇 / Tragedy in a Fishing Village (1967)    
    天劍絕刀 / Paragon of Sword and Knife (1967)    
    女黑俠威震地獄門 / Lady in Black Cracks the Gate of Hell (1967) ... / Dentist's assistant
    碧眼魔女 / Green-Eyed Demon (1967)    
    天劍絕刀(大結局) / Paragon of Sword and Knife (Grand Finale) (1968)    
    我要金龜婿 / Sweet Surrender (1986)    
  燈光 / Lighting
    大毒梟 / Tiger Force (1975)    
    奇門遁甲 / The Miracle Fighters (1982)    
    天師撞邪 / Shaolin Drunkard (1983)    
    退休探長 / Gun Is Law (1983)    
    波牛 / The Champions (1983)    
    小狐仙 / Unforgettable Fantasy (1985)    
    法外情 / The Unwritten Law (1985)    
    我要金龜婿 / Sweet Surrender (1986)    
    神探朱古力 / Inspector Chocolate (1986)    
    惡男 / Goodbye My Hero (1986)    
    中華戰士 / Magnificent Warriors (1987)    
    陷阱邊沿 / Edge of Darkness (1988)    
    龍虎智多星 / The Criminal Hunter (1988)    
    皇家師姐IV直擊證人 / In the Line of Duty 4 (1989)    
    四千金 / Four Loves (1989)    
    黑道福星 / Carry On Yakuza (1989)    
    龍之爭霸 / Burning Ambition (1989)    
    開心巨無霸 / Mr. Sunshine (1989)    
    漫畫奇俠 / A Tale from the East (1990)    
    無名家族 / Family Honor (1990)    
    最佳賊拍檔 / The Outlaw Brothers (1990)    
    馬路英雄 / Off Track (1991)    
    情不自禁II霎時衝動 / Basic Impulse (1992)    
    痴情快婿 / Fun and Fury (1992)    
    神槍手與咖喱雞 / Pom Pom and Hot Hot (1992)    
    我來自北京 / The Girls From China (1992)    
    武狀元蘇乞兒 / King of Beggars (1992)    
    走佬威龍 / Bogus Cops (1993)    
    蘇乞兒 / Heroes Among Heroes (1993)    
    沉默的姑娘 / The Wrath of Silence (1994)    
    旺角大家姐 / Ghost Story "Godmother of Mongkok" (1997)    
    難得有情郎 / Unchanged Love (1997)    
    魑魅魍魎 / Nightmare Zone (1998)    
    陰差陽錯 / Hanky Panky (1999)    
    慾望號列車 / Desirous Express (2000)    
    死心不息 / Undying Heart (2006)    
    一樓一鬼 / House of the Invisibles (2007)