[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
張千一
张千一
Zhang Qian-Yi
拼音: zhāng qiān
Cheung Chin-Yat
 
影視作品 / Filmography (1986-1998)
 
  音樂 / Music
    直奉大戰 / The Great Battle in Zhifeng (1986)    
    多夢時節 / The Dreaming Age (1988)    
    大偵探 / Super Sleuth (1988)    
    哦,香雪 / Ah, Xiangxue (1989)    
    鬥雞 / Cock Fighting (1990)    
    江湖八面風 / Jiang Hu Ba Mian Fang (1991)    
    耗盡一生 / Life on the Edge (1996)    
    浴血太行 / Battles for Glory Over Taihang Mountains (1996)    
    紅色戀人 / A Time to Remember (1998)