[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鍾再思  ♂
锺再思
Thomas Chung Choi-Sze
Pinyin: zhōng zài

 
影視作品 / Filmography (1996-2004)
 
  監製 / Producer
    特警新人類2 / Gen-Y Cops (2000)    
    幽靈人間 / Visible Secret (2001)    
    天脈傳奇 / The Touch (2002)    
    飛鷹 / Silver Hawk (2004)    
  製片 / Production Manager
    特警新人類2 / Gen-Y Cops (2000)    
  故事 / Story
    天脈傳奇 / The Touch (2002)    
  演員 / Actor (1996-2004)
    竹昇妹之以牙還牙 / Crossline (1996) ... Thomas / Thomas
  執行監製 / Executive Producer
    成龍的特技 / Jackie Chan - My Stunts (1999)    
  出品人 / Presenter
    超級天兵之機車班長 / G. Y. Sir (1997)    
    半支煙 / Metade Fumaca (1999)    
    心動 / Tempting Heart (1999)    
    紫雨風暴 / Purple Storm (1999)    
    特警新人類 / Gen-X Cops (1999)    
    特警新人類2 / Gen-Y Cops (2000)    
    公元2000 AD / 2000 A.D. (2000)    
    幽靈人間 / Visible Secret (2001)    
    天脈傳奇 / The Touch (2002)    
    飛鷹 / Silver Hawk (2004)