[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周恩恩
Chow Yan-Yan (3)
Pinyin: zhōu ēn ēn

 
影視作品 / Filmography (1987-2000)
 
  演員 / Actor (1987-2000)
    鬼馬保鑣賊美人 / The Good, the Bad & the Beauty (1987)    
    歡樂時光 / Happy Hour (1995) ... 記者妹 / Reporter
    紙包夢驚魂 / Shrike (1999) ... 美香 / Mei-heung
    奪命債主 / I. O. U. Nothing (1999) ... 美香 / Mei-heung
    渡假屋偷窺事件 / Snooper (1999) ... 美香 / Mei-heung
    界刀淫魔 / Who's Dating My Sister? (1999) ... 美香 / Mei-heung
    二奶奪位 / Your Sweetheart Is My Concubine (1999) ... 美香 / Mei-heung
    迷幻美少女 / LSD Beauties (1999) ... 美香 / Mei-heung
    生命渣Fit人 / The Boss Up There (1999)    
    山村老屍 / The Wicked Ghost (1999) ... / Cho Yan Mei
    Taxi狂魔 / Vicious Taxi Driver (1999)    
    決戰葡京之巔 / The Young Violence (2000)    
    網上驚情 / E-mail Prowler (2000)    
    VAN仔強姦實錄 / Rapist (2000)    
    一切從按摩開始 / Masseuse (2000)