[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
司徒英傑  ♂
司徒英杰
Szeto Ying-Kit
Pinyin: yīng jié
Martin Seto
 
影視作品 / Filmography (1954-2000)
 
  副導演 / Assistant Director
    警網雄風 / Secret Police (1992)    
    性奴 / Devil's Love (1992)    
    俾鬼玩 / Ghost Killer (1992)    
    神偷警花 / The Trouble Couple (1992)    
    屬雞的女人 / Girl-Gang (1993)    
    人鬼搭檔 / Happy Partner (1993)    
    怒吼狂花 / Raging Angels (1998)    
    黃金惡夢 / The Golden Nightmare (1999)    
  導演 / Director
    赤慾情花 / Tri in Triad (1991)    
    賭謀計中計 / Gambler Vs Gambler (1992)    
    面青青有排驚 / Faces of Horror (1998)    
    雙龍出海 / Call Me Brother (2000)    
    讓我勝出一次 / A Time to Win (2000)    
  演員 / Actor (1954-2000)
    飄零女 / Homeless Girl (1954)