[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
林尚武  ♂
Lam Seung-Mo
拼音: lín shàng
Samuel Lam,  Lam Sheung-Mo,  Lin Shang-Wu





 
影視作品 / Filmography (1991-2002)
 
  演員 / Actor (1991-2002)
    夢斷江湖 / Once a Killer (1991)    
    海狼 / Sea Wolves (1991) ... / John's brother
    天長地久 / Days of Tomorrow (1993) ... / Sheung's lover
    重案實錄O記 / Organized Crime & Triad Bureau (1994) ... / Supt. Chan
    射雕英雄傳 / The Legend of the Condor Heroes (1994) ... 丘處機 / Taoist Yau Chui-Kai
    港督最後一個保鑣 / Bodyguards of Last Governor (1996)    
    全職大盜 / The Group (1998) ... / Detective Anthoy Chan
    偷吻 / Un Baiser Vole (2000) ... / Stephen's father
    不死心靈 / My Heart Will Go On (2001) ... 高醫生 / Dr Ko
    夕陽天使 / So Close (2002) ... 黎繼祖 / Lai Kai Joe
    異度空間 / Inner Senses (2002) ... 方教授 / Professor Fong