[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
葉步奇  ♂
叶步奇
Max Yip Biu-Kei
拼音:
Ip Po-Kei,  Max Ip,  Ip Po-Ki
 
影視作品 / Filmography (1994-2001)
 
  副導演 / Assistant Director
    神偷諜影 / Downtown Torpedoes (1997)    
    算死草 / Lawyer, Lawyer (1997)    
    戇星先生 / He Comes from Planet K (1997)    
    幻影特攻 / Hot War (1998)    
    暗戰2 / Running Out of Time 2 (2001)    
    走投有路 / Runaway (2001)    
    地上最強 / Extreme Challenge (2001)    
  故事 / Story
    神偷諜影 / Downtown Torpedoes (1997)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    追兇20年 / Nude Fear (1998)    
    周末狂熱 / Rave Fever (1999)    
  演員 / Actor (1994-2001)
    爆炸令 / Red Zone (1995)    
    周末狂熱 / Rave Fever (1999) ... 蒲友 / Nicole party friend in toilet
    星願 / Fly Me to Polaris (1999) ... / Car driver in accident
    陽光警察 / Sunshine Cops (1999) ... SDU / SDU
    野獸之瞳 / Born Wild (2001) ... 警察乙 / Policeman
  場記 / Script Supervisor
    醉拳II / Drunken Master II (1994)    
    紅番區 / Rumble in the Bronx (1995)    
  編劇 / Writer
    周末狂熱 / Rave Fever (1999)    
    地上最強 / Extreme Challenge (2001)