[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
何賽飛  ♀
何赛飞
He Sai-Fei
Pinyin: sài fēi
He Cai-Fei,  Hoh Choi-Fei,  He Sai-Fei





 
影視作品 / Filmography (1987-2018)
 
  演員 / Actor (1987-2018)
    兩宮皇太后 / Two Dowagers (1987)    
    大紅燈籠高高掛 / Raise the Red Lantern (1991) ... 梅珊(三姨太) / Mei Shan
    雙槍假面人 / Double Gunned Man with a False Face (1993) ... 賽雲霞 / Sai Yun-Xia
    紅粉 / Blush (1994) ... 小萼 / Xiao Er
    敵後武工隊 / Armed Working Team Behind Enemy Lines (1995)    
    風月 / Temptress Moon (1996) ... 秀儀 / Yu Xiu Yi
    女足九號 / Woman Soccer Player #9 (2000)    
    色,戒 / Lust, Caution (2007) ... 蕭太太 / Mrs Hsiao
    少年鄧恩銘 / Deng Enming's Childhood (2011)    
    姨媽 / Yi Ma (2014)    
    80後的獨立宣言 / The Struggle of 80's (2014)    
    水草 / Shui Cao (2014)    
    上海王 / Lord of Shanghai (2016)    
    超級快遞 / Super Express (2016) ... / Nana's mother
    那些女人 / Goddesses in the Flames of War (2018)