[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
郭小峰  ♂
Robert Kwok Siu-Fung
Pinyin: guō xiǎo fēng
Gwok Siu-Fung (1),  郭小峯
 
影視作品 / Filmography (1991-2018)
 
  統籌 / Film Coordinator
    喜愛夜蒲3 / Lan Kwai Fong 3 (2013)    
  製片 / Production Manager
    清官難審 / Family Affairs (1994)    
    吸我一個吻 / The Romance of the Vampires (1994)    
    馬路英雄II非法賽車 / Highway Man (1995)    
    真相 / No Justice for All (1995)    
    虎猛威龍 / The Red-Wolf (1995)    
    第八宗罪 / The Eighth (1996)    
    金裝香蕉俱樂部 / Top Banana Club (1996)    
    完全催花手冊 / Killing Me Hardly (1997)    
    借錢專家 / Top Borrower (1997)    
    四人幫之錢唔夠洗 / The Untold Story III (1999)    
    倩女幽魂 / A Chinese Ghost Story (2011)    
    起勢搖滾 / Lives in Flames (2012)    
    紮職 / Triad (2012)    
    重口味 / Hardcore Comedy (2013)    
    王家欣 / Wong Ka Yan (2015)    
    私人會所 / Members Only (2017)    
  製作總監 / Production Controller
    自殺前14天 / Fourteen Days Before Suicide (1999)    
  劇務 / Unit Manager
    四大家族之龍虎兄弟 / Legend of the Brothers (1991)    
    暴風少年 / A Rascal's Tale (1991)    
    一觸即發 / Touch and Go (1991)    
    草莽英雌 / Once a Black Sheep (1992)    
    新殭屍先生 / Mr. Vampire 1992 (1992)    
    女校風雲之邪教入侵 / Angel Hunter (1992)    
    天使狂龍 / Angel's Project (1993)    
  策劃 / Planning
    迷姦犯 / Daze Raper (1995)    
    悍匪 / The King of Robbery (1996)    
    極度強姦 / Severely Rape (1998)    
    藏龍 / Dragon Treasure (2007)    
    起底組 / Keyboard Warriors (2018)    
  出品人 / Presenter
    魔影 / The Devil Shadow (2000)    
  執行監製 / Executive Producer
    極度強姦 / Severely Rape (1998)    
    自殺前14天 / Fourteen Days Before Suicide (1999)    
  監製 / Producer
    起底組 / Keyboard Warriors (2018)    
  演員 / Actor (1991-2018)
    真相 / No Justice for All (1995)    
    金裝香蕉俱樂部 / Top Banana Club (1996)    
    四人幫之錢唔夠洗 / The Untold Story III (1999) ... / Fake gold conman
  編劇 / Writer
    搏擊賭庄 / Nothing! Nothing! Nothing! (2002)