[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
周禹侯
Chow Yue-Hau
Pinyin: zhōu hóu
Chou Yu-Hou


 
影視作品 / Filmography (1989-1999)
 
  演員 / Actor (1989-1999)
    英雄無膽 / Ying Xiong Wu Dan (1989)    
    黑皮鞋與白布鞋 / Black Shoes and White Shoes (1989)    
    鬼出嫁 / Ghost Married (1990) ... 少夫 / Hsiao Fu
    成功嶺2全面出擊 / Cheng Gong Ling 2: Quan Mian Chu Ji (1990)    
    鄭進一的鬼故事 / Ghost Story (1990)    
    新紮師兄追女仔 / Young Policemen in Love (1995) ... / Gangster boss [Uncredited]
    赤裸天使 / Angel Heart (1995)    
    最後邊緣人 / Zui Hou Bian Yuan Ren (1999)