[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李玉萍  ♀
Lee Yuk-Ping
Pinyin: píng
Li Yuk-Ping

 
影視作品 / Filmography (1957-2002)
 
  化妝 / Makeup
    螅蟀皇帝 / The Cricket and the King (1966)    
    白領麗人 / The Fair Ladies (1967)    
    秋雨春心 / From Here to Eternity (1969)    
    春夏秋冬 / Spring Summer Autumn Winter (1969)    
    金色年華 / The Golden Age (1969)    
    英雄後代 / The Heroic New Generation (1969)    
    兇手尋兇 / The Gorilla (1969)    
    過江龍 / The River Dragon (1970)    
    屈原 / Chu Yuan (1973)    
    風頭人物 / Conspicuous Figures (1977)    
    蕩寇群英 / The Heroic Defenders (1978)    
    怪客 / The Stranger (1979)    
    泰山屠龍 / To Kill the Big Villain in Mt. Tai (1980)    
    險過剃頭 / A Hairbreadth Escape (1980)    
    密殺令 / The Warrant of Assassination (1980)    
    塞外奪寶 / Cut-Throat Struggle for an Invaluable Treasure (1982)    
    半邊人 / Ah Ying (1983)    
    爵士駕到 / Temptation of Dance (1984)    
    李香君 / The Legend of Lee Heung Kwan (1990)    
    衛斯理之霸王卸甲 / Bury Me High (1991)    
    武林聖鬥士 / Deadend of Besiegers (1992)    
    浮世戀曲 / To Liv(e) (1992)    
    黃飛鴻之男兒當報國 / Fist from Shaolin (1993)    
    昨夜長風 / Tears and Triumph (1994)    
    省港一號通緝犯 / Rock N'Roll Cop (1994)    
    小城之春 / Springtime in a Small Town (2002)    
  特殊化妝 / Special Makeup Artist
    中華英雄 / Born to Defence (1988)    
  演員 / Actor (1957-2002)
    鄰家有女初長成 / The Girl Next Door (1957)    
    爵士駕到 / Temptation of Dance (1984) ... 吳芳婷 / Ng Fong-Ting
  服裝指導 / Costume Designer
    冒牌皇帝 / Fake Emperor (1995)