[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李康年
Li Kang-Nian
Pinyin: kāng nián
Chrile Lee Hang-Leng,  Lee Kang-Nian,  Lee Kang-Nien,  Li Kang-Nien,  Lee Hong-Nin
 
影視作品 / Filmography (1978-2000)
 
  統籌 / Film Coordinator
    挑戰 / Challenge (1997)    
  劇本顧問 / Script Consultant
    台上台下 / Send in the Clowns (1983)    
  出品人 / Presenter
    失聲畫眉 / The Silent Thrush (1991)    
  編劇 / Writer
    剪刀石頭布 / Melody of Love (1978)    
    風雨中的燕子 / A Swallow in the Storm (1980)    
    小丑對紅唇 / Clown Dui Hong-Chun (1980)    
    瘋狂女煞星 / The Lady Avenger (1981)    
    街頭女郎 / Jie Tou Nu Lang (1981)    
    頑皮鬼 / Funny People (1982)    
    冒泡的小妞 / Mao Pao De Xiao Niu (1982)    
    少女的滄桑 / Young Lady's Ups and Downs (1983)    
    人蛇大戰 / Calamity of Snakes (1983)    
    寶貝尋寶記 / Adorable Treasure Hunt (1983)    
    北海雙仙戲烏龍 / Fight Among the Supers (1984)    
    忍無可忍 / The Super Ninja (1984)    
    猛龍煞星 / Ninja in USA (1985)    
    第二死罪 / The Other Kind of Death Penalty (1989)    
    靚女出征 / Braveful Police (1990)    
    失聲畫眉 / The Silent Thrush (1991)    
    雙姝艷 / Two Girl's Faced (1995)    
    狂飆古惑仔 / Crazy Badboy (2000)