[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃萬興
黄万兴
Wong Man-Hing
Pinyin: huáng wàn xìng
 
影視作品 / Filmography (1988-2007)
 
  攝影助理 / Focus Puller
    天使行動II火鳳狂龍 / Angel II (1988)    
    天使行動III魔女末日 / Angel III (1989)    
    師兄撞鬼 / Look Out, Officer! (1990)    
    夜生活女王霞姐傳奇 / Queen of Underworld (1991)    
    一世好命 / You Bet Your Life (1991)    
    魔域飛龍 / The Stone Age Warriors (1991)    
    嘩鬼旅行團 / Forced Nightmare (1992)    
    警察故事III超級警察 / Police Story III Super Cop (1992)    
    95陀槍女警 / The Armed Policewoman (1995)    
    叛逆情緣 / Faithfully Yours (1995)    
    抱擁朝陽 / Up for the Rising Sun (1997)    
    強姦2制服誘惑 / Raped by an Angel 2: The Uniform Fan (1998)    
    愛在娛樂圈的日子 / The Love and Sex of the Eastern Hollywood (1998)    
    偉哥的故事 / Mr. Wai-go (1998)    
    強姦3OL誘惑 / Raped by an Angel 3: Sexual Fantasy of the Chief Executive (1998)    
    黑馬王子 / Prince Charming (1999)    
    疊影殺機 / Mist in Judge (2001)    
    驚聲尖叫 / Scaremonger (2001)    
  第二組攝影助理 / 2nd Unit Focus Puller
    雙子神偷 / Twins Mission (2007)