[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉怡明  ♀
刘怡明
Lau Yi-Ming
Pinyin: liú míng
Emily Liu

 
影視作品 / Filmography (1991-2011)
 
  監製 / Producer
    推手 / Pushing Hands (1992)    
  副導演 / Assistant Director
    白求恩: 一個英雄的成長 / Bethune: The Making of a Hero (1991)    
  導演 / Director
    袋鼠男人 / Kangaroo Man (1995)    
    女湯 / Woman Soup (1999)    
    追愛 / Great Wall My Love (2011)    
  剪接 / Editor
    袋鼠男人 / Kangaroo Man (1995)    
  出品人 / Presenter
    追愛 / Great Wall My Love (2011)    
  編劇 / Writer
    袋鼠男人 / Kangaroo Man (1995)    
    女湯 / Woman Soup (1999)    
    追愛 / Great Wall My Love (2011)