[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳勝昌  ♂
陈胜昌
Cheng Sheng-Chang
Pinyin: chén shèng chāng
Chan Sing-Cheong ,  Chan Sing-Cheung
 
影視作品 / Filmography (1980-2013)
 
  副導演 / Assistant Director
    策馬入林 / Run Away (1984)    
    香蕉天堂 / Banana Paradise (1989)    
  剪接 / Editor
    第二次一對一 / The Second One-on-One (1981)    
    看海的日子 / A Flower in the Raining Night (1983)    
    策馬入林 / Run Away (1984)    
    香蕉天堂 / Banana Paradise (1989)    
    寂寞芳心俱樂部 / Lonely Hearts Club (1994)    
    報告班長3 / No, Sir! (1994)    
    一九九五閏八月 / The Warning of Taiwan Strait War (1995)    
    熱帶魚 / Tropical Fish (1995)    
    紅柿子 / Red Persimmon (1995)    
    河流 / The River (1997)    
    俠盜正傳 / Chivalrous Legend (1997)    
    條子阿不拉 / Cop Abula (1999)    
    你那邊幾點? / What Time Is it There? (2001)    
    報告總司令 / The Last Salute (2001)    
    天橋不見了 / The Skywalk Is Gone (2002)    
    不見 / The Missing (2003)    
    不散 / Goodbye, Dragon Inn (2003)    
    天邊一朵雲 / The Wayward Cloud (2005)    
    心靈之歌 / The Song of Spirits (2006)    
    黑眼圈 / I Don't Want to Sleep Alone (2006)    
    我不窮,我只是沒有錢 / A Story About Banana (2013)    
  剪接助理 / Editor's Assistant
    皇天后土 / The Coldest Winter in Peking (1980)